Reality idnes

Viladomy Dubeč

Projekt Viladomy Dubeč je jeden z úspěšných projektů společnosti Ekospol, jehož součástí jsou čtyři viladomy. Zájemci mohou vybírat z široké nabídky různých bytů. Užitná plocha 118 bytových jednotek o dispozičním členění od 1+kk až po 4+kk  se pohybuje od 30 m2 až do 111 m2. Ekospol dbá na praktické architektonické řešení svých projektů, a tak i u těchto viladomů jsou součástí bytů krásné terasy či balkony, a to díky ustupujícím horním patrům. Ošizeni o prostor navíc nejsou ani přízemní byty, které disponují předzahrádkami. Vysoký standard vybavení je součástí bytů, ovšem v nabídce je i celá řada nadstandardního vybavení. Na své si tak přijdou opravdu všichni. Pro pohodlí budoucích majitelů je vhodně vyřešeno také parkování v podzemních garážích či na venkovních parkovacích místech.

Městská část Dubeč se nachází na okraji naší metropole, a tak projekt Viladomy Dubeč, který je zde vystavěn, je vhodným místem pro všechny, co touží skloubit poklidný život v blízkosti centra Prahy. V Dubči se nachází krásná příroda, do které se můžete denně vydávat na procházky či ranní běh. Chráněné území Říčanka, rybník Lítožnice, Podleský rybník, ale i přírodní památka Rohožník je krásným cílem pro výlet s rodinou či přáteli. V okolí projektu se nachází základní občanská vybavenost, jako je pošta, škola a školka, restaurace, sportovní centra a menší obchody. Pokud byste chtěli z lokality Dubeč vyrazit na velké nákupy, za zábavou do kina nebo do samotného centra hlavního města, pak vám k tomu postačí pouhá půl hodinka. Do 15 minut jste autobusem na stanici metra linky A Skalka a za dalších 15 minut metrem v centru.

Celý projekt si prohlédněte na našem webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.007 sec