Reality idnes

Vilky Buštěhrad

 
Developerský projekt Vilky Buštěhrad představuje klidné bydlení v krásném prostředí nedaleko Prahy. Domy jsou koncipovány v holandském stylu a jsou připraveny ihned k nastěhování. V nabídce najdete šest typů bytových domů vhodných pro páry i početnější rodiny. Jako budoucí majitelé jistě oceníte vysoký standard vybavení a minimální provozní náklady na bydlení
 
Největším lákadlem projektu je však dechberoucí okolní příroda. V těsné blízkosti se nachází pro pasivní i aktivní odpočinek rozlehlý park Ořešín, jehož součástí zanedlouho bude dětské hřiště. Navíc díky chytrému řešení domů se do parku snadno dostanete také ze své zahrádky. Obec Buštěhrad se nachází pouhých 9 minut od Prahy a splňuje vše potřebné pro pohodlné bydlení. 
 
Pokud i vy toužíte po moderním bydlení s překrásnou okolní přírodou na dlani a v blízkosti metropole, pak dlouho neváhejte, a přijďte se podívat na posledních pár volných domů.

 

Prohlédněte si celý projekt na webu developera.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec