Hagibor

Vlastní dům můžete mít od 3,3 milionu Kč

Developerský projekt Vilky Buštěhrad představuje moderní bydlení, které se nachází na okraji Prahy v obci Buštěhrad. Díky své klidné poloze a nízkoenergetickým standardům ho ocení nejen rodiny s dětmi a osoby staršího věku, ale i všichni, co chtějí bydlet nedaleko Prahy v prostředí plném zeleně a čerstvého vzduchu.

První etapa je již vyprodána. V dalších zbývají poslední domy. jsou téměř vyprodány, nedávno začala stavba 4. a poslední fáze projektu. Dispozičně si můžete vybrat dům od 3+kk až po 5+kk. U každého domu se nachází dvě parkovací stání a zahrada se zahradním domkem a elektrickou přípojkou. Interiér domků si můžete nechat kompletně dovybavit, nyní navíc se slevou 33 % na dokončení vnitřních povrchů.

Buštěhrad je plně vybavená obec – nabízí vlastní mateřské a základní školy, přičemž vybírat můžete mezi soukromou a hudební školou. Potraviny snadno nakoupíte v místních samoobsluhách a posedět na jídlo nebo jen kávu můžete v restauracích a kavárnách. Pro sportovní vyžití slouží squashové či badmintonové centrum a také fotbalové hřiště. Energii můžete načerpat v novém přírodním parku Ořešín (s rozlohou 26 000 m2) nebo krásnou procházkou na Buštěhradský zámek, který momentálně prochází rozsáhlou revitalizací.

Díky vzdálenosti pouhých 9 kilometrů od Prahy je dopravní dostupnost zcela bez problémů. Ať už po rychlostní komunikaci R7 do samotného hlavního města Prahy nebo do okresního města Kladno. Velice snadno se dostanete do hlavního města i hromadnou dopravou. Autobus jezdí každých 20 minut a zaveze vás do Dejvic nebo na metro Zličín.

Chcete-li bydlet ve vlastním domku jen několik kilometrů od Prahy, projekt Vilky Buštěhrad vás nezklame. Nabídne vše od klidné lokality, plné občanské vybavenosti i bezproblémové dostupnosti velkých měst v okolí. Projekt navíc zaštiťuje osvědčená developerská skupina Doma je Doma, která má s výstavbou rodinných domků dlouholeté zkušenosti.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.005 sec