Hagibor

Výhodné bydlení v mobilních domech

Hledáte levné rodinné bydlení? A už jste slyšeli o mobilních domcích? Montované rodinné domy na klíč jsou komfortním bydlením, které má hned několik výhod. Pořizovací cena je velice zajímavá, realizace a umístění probíhá rychle a navíc se jedná o nízkoenergetický standard. Můžete se spolehnout na certifikované postupy výstavby montovaného domu a jistě Vás také potěší jeho dlouhodobá životnost. Pokud si nevyberete z nabídky mobilních domů, můžete si navrhnout svůj vlastní montovaný domek. Ptáte se, komu je takovéto bydlení určeno? Je vhodné jak pro mladé páry, tak pro rodiny s dětmi, seniory a pro každého, kdo vyznává levné a komfortní bydlení. Montovaný domek můžete pořídit i do 1 milionu korun. Dřevěné montované domky pak nepatří mezi nejlevnější, ale i ty prostornější můžete pořídit do 2 milionů korun. Montované domy jsou bydlením nové generace. Buďte trendy i Vy.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.014 sec