Reality idnes

Výsledky soutěže Best of Realty 2014

Stejně jako každý rok, i letos se konal další ročník populární realitní soutěže o ty nejlepší projekty v zemi. Ocenění Best of Realty je vizitkou vynikající kvality, špičkového zpracování a dokonalé lokality. Faktory, jež dělají z nejlépe hodnocených objektů skutečnou špičku na realitním trhu.

Rok 2014 probíhal opět pod záštitou zkušené a profesionální poroty a týkal se šesti kategorií.

Nejlepší rezidenční projekty 2014

Naprosté prvenství získal ojedinělý developerský projekt „Vila na Výsluní“, který se nachází na Praze 10 a byl tvořen pod taktovkou známé společnosti JRD.

Energeticky pasivní způsob obydlí, o něm se můžete dočíst na internetových stránkách nove-byty-strasnice.cz. Až 15 luxusních vil s maximálním bytovým provedením 5+kk a podlahovou plochou 119 m2 dokáže uspokojit každého.

Jsou to prvotřídní technologie výstavby, moderní architektura, balkony, terasy, podzemní garážová stání nebo bohatá občanská vybavenost. Tím největším lákadlem budou pravděpodobně nízké provozní náklady, jež vám umožní ušetřit polovinu výdajů za domácnost.

Ani Palác Dlouhá nezahálel

Zmínit je třeba i druhé místo v této kategorii, které právoplatně patří developerskému projektu Palác Dlouhá. Obydlí na Starém Městě, u něhož lze očekávat podlahovou plochu až 280 m2. Bytové jednotky řešené formou Shell&Core, kdy máte možnost nechat si upravit vnitřní prostory k obrazu svému.

67 exkluzivních bytů je schopno naplnit vaše představy o propracovaném luxusu a nadstandardu v centru hlavní metropole.

Také o tomto projektu a samotné nabídce načerpáte dostatek informací na portálu www.palacdlouha.ru/cs.

Ostatní hodnocené projekty

Soutěž Best of Realty se však nezaměřuje pouze na soukromé a rodinné bydlení. Vyhlášeny jsou i komerční kategorie, jejichž vítěze nyní zmíníme.

V případě obchodního centra drží prvenství Centrum Pivovar Děčín, z pohledu administrativních center je to Multifunkční komplex Quadrio na Praze 1, kategorie hotely patří objektu Horský hotel Čeladenka, v sekci průmyslových komplexů vyhrál projekt D2.1 – FEI a z pohledu rekonstruovaných projektů je to developerské dílo Na Příkopě 14.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec