Hagibor

Změna dispozice bytu

 
Kupujete nový byt, kde máte možnost zasáhnout do dispozičních změn ještě před dokončením? Nebo kupujete starší byt, který Vám tak zcela nevyhovuje? V tom případě byste měli důkladně zvážit, zda se neporadit s odborníkem a neprovést nějaké ty stavební úpravy ideálně ještě před tím, než se nastěhujete a zabydlíte. Nejste na to sami!
 
Kdo z nás by si nepřál bydlet v krásném domově, který splňuje veškeré požadavky na bydlení? Takový byt by měl být současně prostorný, vzdušný a zároveň s dostatkem úložného prostoru. Ne vždy je možné dodržet všechna kritéria, ovšem prakticky řešený byt s prostorem optimalizovaným právě pro Vás by měl být samozřejmostí, ať už se jedná o 1+kk nebo 5+1.
 
Proč třeba neposunout v bytě příčku, když to bude pro daný prostor výhodné? Nebojte se změn. Získáte tím prostor přesně pro Vás!
Včasná porada s odborníkem Vám může v budoucnu ušetřit nepříjemný pocit, že jste to přece jen mohli udělat lépe.
 
Nechte se inspirovat příběhem mladého manželského páru, který se rozhodl pořídit si byt v novostavbě. Světlý byt o rozloze 53 m2 a pěkným balkónem, na výborném místě, původně navrhnul developer následovně.
 
 
PŮVODNÍ PŮDORYS BYTU
 
NOVĚ VZNIKLÝ MODERNÍ BYT
 
Obývací pokoj společně s jídelní a kuchyňskou částí byl naprosto nešťastně umístěn do místnosti bez balkónu. Přitom prostorný balkón byl jedním z důvodů, proč se pár do nového bytu zamiloval. V bytě také v podstatě chyběl jakýkoliv úložný prostor.
Manželé se s navrženou dispozicí nechtěli smířit a obrátili se na nás. Po delším rozhovoru s mladým párem jsme společně zhodnotili jejich potřeby a očekávání, z čehož vznikl velmi příjemně řešený byt s mnoha úložnými prostory.
 
Pomocí drobných změn jsme docílili výrazného zvětšení obývacího a jídelního prostoru. Obývací pokoj je nyní logicky propojen s balkónem orientovaným na jihozápad, na který svítí slunce takřka celý den. 
Ložnici jsme zmenšili. I přesto v ní však zůstal dostatek místa pro vestavnou skříň, velkou postel a v budoucnu například dětskou postýlku. Nově vznikla navíc technická místnost/komora. Tato místnost pojme veškeré technické zázemí včetně pračky a sušičky.
 
Není nutné přebírat vize někoho jiného, když s nimi nejste ztotožněni. Obraťte se na nás!
 

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.004 sec