Hagibor

Developerský projekt Britská čtvrť IX

O úspěchu developerského projektu Britská čtvrť svědčí jeho již IX etapa. Ta nově nabízí byty v osobním vlastnictví. Britská čtvrť IX dokonale navazuje na předešlé etapy a opět přichází s moderním bydlením pro všechny. Součástí bytových jednotek s chytrým dispozičním členěním 1+kk až 5+kk je kvalitní standardní vybavení. Developerská společnost Finep se znovu postarala o krásné byty, jejichž součástí je i praktické parkovací místo, terasy, balkony či lodžie a třešničkou na dortu nádherné prostředí. Dětská hřiště, odpočinkové zóny a dostatek zeleně se v projektu Britská čtvrť IX snoubí s moderní architekturou.
 
Lokalita Stodůlky je velmi oblíbeným místem na Praze 5. Není divu, že právě zde je vystavěna již IX etapa projektu Britská čtvrť. Stodůlky jsou plnohodnotnou pražskou částí, ve které se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, jako jsou školky a školy, zdravotnická zařízení, úřady, pošta a banky. Nedaleko projektu nechybí velké obchodní centrum AVION Shopping Park s celou řadou obchodů, restaurací, kaváren a s kinem. Součástí samotného areálu projektu Britská čtvrť je administrativní centrum City West. V těsné blízkosti všichni příznivci aktivního odpočinku jistě ocení cyklostezku a krásné okolí plné zeleně vhodné na procházky, běh a kolo. Komplex projektu disponuje i vlastním vstupem do metra, dopravní dostupnost do centra Prahy či dalších lokalit je tak na vysoké úrovni.
 
Celý projekt si prohlédněte na webu!

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec