Reality idnes

Loreta Homes

Nový developerský projekt Loreta Homes Pyšely přichází na realitní trh se zajímavým konceptem rodinného bydlení, která zájemcům nabízí realizaci výstavby domu tzv. „na klíč“ s možností úprav proti standardu domů dle přání budoucích obyvatel. Rodinné domy vytváří s krajinou unikátní místo pro život v lokalitě středního Posázaví, kde máte možnost bohatého sportovního vyžití, čítajícího cyklistiku, tenis, golf, turistiku a jiné aktivity. Oblast je také bohatá na zeleň a úchvatnou krajinu, do které je celý projekt citlivě zasazen.

Domy v projektu Loreta Homes Pyšely jsou navrhovány s ohledem na budoucnost, tedy i na provozní náklady. V praxi se tak jedná o bohaté zateplení střešního i obvodového pláště, nadstandardní řešení oken či precizní stavební práce, které zaručí maximální energetickou úsporu.

Projekt nabízí čtyři typy domů: Sydney s důrazem na současný design, prostor a světlo, které poskytují okna od podlahy až ke stropu a s inspirací bungalovů australské prérie; Benjamin s nádechem anglické vznešenosti a výhledem do údolí; Miami disponující rozsáhlou terasou a přízemním řešení bez nutnosti schodišť a typ Tosca s duchem středomořské Itálie. Všechny typy domů poskytují možnost výběru nejen úpravy standardu, ale též možnost volby pozemku v rámci lokality. Oblast nabízí rozlohu cca 76 tis. m2 a velikost jednotlivých parcel je od 603 do 1923 m2 – stačí si pouze vybrat.

Celý projekt Loreta Homes navazuje na centrum města Pyšely a zároveň sousedí s golfovým resortem Loreta, kde si přijdou na své všichni vášniví golfisté. Pozemek jako takový je mírně svažitý a poskytuje dokonalý výhled na malebnou kopcovitou krajinu v okolí města.

Pyšely najdete na jihovýchod od Prahy v přibližně 20 minutové vzdálenosti automobilem, má bohatou historii, kulturní život a občanskou vybavenost, nechybí zde základní škola, obecní úřad, pošta či obchod.

Prohlédněte si Loreta Homes na Byty Prodej Praha.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.005 sec