Reality idnes

Projekt Britská čtvrť VIII

Developerský projekt Britská čtvrť se těší už ze své osmé etapy. Ta se pyšní moderní architekturou, kvalitní výstavbou a nadstandardním vybavením. Celkem 62 bytových jednotek se nachází v zatím poslední etapě tohoto úspěšného rezidenčního projektu. V nabídce jsou byty dispozičně uspořádané od menších 1+kk až po prostorné 4+kk, což představuje obytnou plochu bytů od 32 m2 až po 107 m2. Součástí jednotlivých bytů jsou také terasy, balkony nebo lodžie. Pro maximální bezpečnost budoucích obyvatel je bytový dům vybaven čipovým systémem a nechybí ani kamerový systém umístěn v garážích. Krom podzemního parkování budou moci rezidenti využívat i venkovní parkovací místa před domem. 
 

Osmá etapa developerského projektu Britská čtvrť je situována v nově se rozvíjející městské části Západní Město. Ta se nachází na Praze 5 v lokalitě Stodůlky. V bezprostřední blízkosti rezidenčního projektu jsou umístěny relaxační zóny plné laviček, zeleně a dětských hřišť. V okolí nechybí ani obchody a služby v podobě banky, pošty, restaurací, sportovních zařízení a nákupního centra AVION Shopping Park, to vše v docházkové vzdálenosti. 
Na výborné úrovni je v lokalitě Stodůlky také dopravní dostupnost. Automobilem se během pár minut dostanete na Rozvadovskou spojku a ze stanice metra linky B Stodůlky jste v centru metropole do 20 minut. Překrásná lokalita projektu Britská čtvrť VIII je vhodná pro moderní a pohodlný život. Na své si zde přijdou příznivci sportu i přírody.
 
Celý projekt si můžete prohlédnout na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.004 sec