Hagibor

Rezidence Golf Hostivař

Projekt Rezidence Golf Hostivař se bude skládat ze 4 etap, které budou celkem disponovat téměř stovkou rodinných domů. První i druhá etapa je již dokončena a výstavba v třetí etapě byla zahájena.

Domy jsou dvoupodlažní, kdy v přízemí je situován obývací pokoj, kuchyň a technická místnost. V patře se pak nachází několik ložnic. Zájemci o bydlení v Rezidenci Golf Hostivař mají možnost výběru ze tří variant domů. První rodinný dům s užitnou plochou 152 m2 představuje neobvyklé řešení i rozmístění dispozic. Tyto typy domů jsou vždy po čtyřech spojeny v jeden celek. Další variantou je atriový dům o dispozici 5+kk, což představuje užitnou plochu 169 m2. Posledním třetím typem domů je solitérní rodinný dům, který svým majitelům přinese dostatek prostoru v podobě 252 m2 užitné plochy. Součástí domu je také zahradní domek a 4 parkovací místa. Všechny domy jsou nabízeny bez konečných úprav. Vnitřní vybavení a finální podoba je tak zcela na budoucím majiteli.

Jak už název Rezidence Golf Hostivař napovídá, nachází se tento projekt v Praze v městské části Hostivař. Rezidenční projekt vzniká jako uzavřený areál, proto se budoucí obyvatelé mohou těšit na dostatek soukromí. Chybět nebude ani dětské hřiště a odpočinkové zóny. Sportovci jistě ocení blízkost golfového hřiště a sportovního areálu Karlovy univerzity. Během pár minut pěší chůze se také dostanete k Hostivařskému lesoparku a k Hostivařské přehradě, kde se nachází dalších nespočet možností sportovního vyžití. V okolí nechybí také školky i škola, praktický lékař a pošta. Nákupy obstaráte v místních obchodech, jako je Penny Market, Lidl, Billa a Albert. O něco vzdálenější je pak také obchodní centrum Park Hostivař. 

Domy v projektu Rezidence Golf Hostivař si můžete vybrat zde.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec